Hypotheekleads


Nieuwe business start met het eerste contact. Dat moment is steeds vaker online. Bij hypotheekleads is de snelheid in combinatie met de kwaliteit van het eerste contact wat uw succes bepaalt. Zorg dat u op het juiste moment in gesprek met de klant bent en de klant helpt bij het kiezen van de beste hypotheek.

 
  • Prijs: € 40,- per hypotheeklead, vrij van BTW.
  • Aantal: Al mogelijk vanaf 10 leads per maand
  • Extra: eigen online netwerk, ruime ervaring met leadgeneratie, sturing op kwaliteit en samenwerken aan een succesvolle conversie.
  • Maatwerk: waar mogelijk denken we mee in praktische en werkbare oplossingen op verzoek van de vraag van de afnemer.
 

Overzicht van de meest gestelde vragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen in uw werkgebied? Neem contact met ons op.

Over iBrains


Wij zijn iBrains. Sinds 2000 specialiseren we ons in het genereren van kwalitatieve hypotheekleads via diverse online platformen. In het begin exclusief voor NBG en met een eenvoudig online renteoverzicht. Later voor diverse advieskantoren met de laatste online technieken zoals slimme berekeningen, exclusieve content en social media.

Wat doen we voor u?


Online aanwezigheid is een vak en behoeft dagelijks aandacht. Wij kunnen dit eerste contact voor u verzorgen. U ontvangt een hypotheeklead met alle gegevens die u nodig heeft voor een kwalitatief eerste gesprek. Realtime, dus u komt op het juiste moment in gesprek.

Kwaliteit en Maatwerk


iBrains heeft een eigen online netwerk van websites, onder andere met Hypotheek-Rentetarieven, FX.nl en Goedkopehypotheken.nl. ontvangen we maandelijks ruim 250.000 unieke bezoekers door een evenwichtige mix van organisch zoekverkeer, online marketing, direct mail en sociale media. Zo kunnen we sturen op kwantiteit in combinatie met een hoge kwaliteit. Voordat een bezoeker lead wordt, passen we eerst een aantal filters toe. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze hypotheekleads waarborgen. En omdat we veel informatie verzamelen van onze bezoekers, analyseren we deze data geregeld en stellen waar nodig criteria bij.


Samenwerking


Interessant voor u en benieuwd naar onze maatwerkoplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Mark van Mulken, Manager Online iBrains via 040-2071821 of via ons contactformulier