Hypotheekleads

Nieuwe business start met het eerste contact. Consumenten oriënteren zich meer en meer online voordat ze hun keuze maken voor een hypotheekadviseur of de keuze van hypotheekverstrekker.  Zorg dat je op het juiste moment in gesprek met de klant bent en de klant helpt bij het kiezen van de beste hypotheek. Bij hypotheekleads is de snelheid in combinatie met de kwaliteit van het eerste contact wat jouw succes bepaalt. We helpen je graag bij het opstarten van dit eerste contactmoment door middel van onze hypotheekleads.

Onderstaand een korte opsomming van onze propositie:

 • Prijs hypotheeklead:
  • € 50,- per lead, vrij van BTW
 • Aantal:
  • Al mogelijk vanaf 20 leads per batch
 • Extra:
  • eigen online netwerk van websites, rekentools en productoplossingen
  • ruime ervaring met leadgeneratie en opvolging
  • sturing op kwaliteit en samenwerken aan een succesvolle conversie
 • Maatwerk:
  • waar mogelijk denken we mee in praktische en werkbare oplossingen op verzoek van de vraag van de afnemer

Overzicht van de meest gestelde vragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen in jouw werkgebied? Neem contact met ons op.

Over iBrains

Wij zijn iBrains. Sinds 2000 specialiseren we ons in het genereren van kwalitatieve hypotheekleads via diverse online platformen. In het begin exclusief voor NBG en met een eenvoudig online renteoverzicht. Later voor diverse advieskantoren met de laatste online technieken zoals slimme berekeningen, exclusieve content en social media.

Wat doen we voor u?

Online aanwezigheid is een vak en behoeft dagelijks aandacht. Wij kunnen dit eerste contact voor je verzorgen. Je ontvangt een hypotheeklead met alle gegevens die je nodig hebt voor een kwalitatief eerste gesprek. Realtime, dus je komt op het juiste moment in gesprek.

Kwaliteit en Maatwerk

iBrains heeft een eigen online netwerk van websites, onder andere met Hypotheek-Rentetarieven, FX.nl en Goedkopehypotheken.nl. ontvangen we maandelijks ruim 300.000 unieke bezoekers door een evenwichtige mix van organisch zoekverkeer, online marketing, direct mail en sociale media. Zo kunnen we sturen op kwantiteit in combinatie met een hoge kwaliteit. Voordat een bezoeker lead wordt, passen we eerst een aantal filters toe. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze hypotheekleads waarborgen. En omdat we veel informatie verzamelen van onze bezoekers, analyseren we deze data geregeld en stellen waar nodig criteria bij.

Samenwerking

Interessant voor je en benieuwd naar onze maatwerkoplossingen? Neem contact op via ons contactformulier